Kista // Sverige// 23 februari 2024 // Sivers Semiconductors (STO:SIVE) visar upp sin branschledande portfölj av millimetervågsteknologi för 5G millimetervåg, olicensierad 5G och satellitkommunikation (SATCOM) på Mobile World Congress (MWC) 2024 i Barcelona från 26-29 februari.

Som det främsta evenemanget för mobil-och datakommunikationsbranschen, lockar Mobile World Congress tiotusentals chefer, innovatörer och beslutsfattare som söker efter de senaste och bästa tekniska framstegen. I år kommer Sivers att befästa sin position som den främsta leverantören av högpresterande millimetervågslösningar genom att visa sin unika bredd av erbjudanden och förmåga att möjliggöra höghastighetsbredband var som helst i världen.

Årets Siversutställning visar upp företagets utbud av produkter inom millimetervåg – den bredaste på marknaden – som stöds av banbrytande halvledareteknologier. Produkter som visas är bl.a.:

  • SATCOM Ka Band, RFSOI-chip för både kundanpassning och den breda marknaden
  • RFSOI 28 & 39GHz Beamforming ICs: WLCSP & Antenna in Package
  • 5G och 60GHz högintegrerade RFIC
  • 5G mmvågs- och 60GHz antennmoduler

Utöver detta kommer det att visas hur kommersiella partners har integrerat Sivers toppmoderna komponenter med exceptionella resultat. Exempel inkluderar Blu Wireless LightningBlu 5G millimetervågslösning för höghastighetståg och Cambium Newtorks cnWave™ 5G Fixed Customer Premises Equipment (CPE), som båda utnyttjar Sivers teknologi för att leverera exceptionell 5G-anslutning till låg kostnad.

För att ytterligare illustrera kundfördelarna med Sivers millimetervågslösningar kommer demonstrationer att hållas:

  • En livedemonstration kommer att visa en fullt funktionell och realiserbar referensdesign för basstationer baserad på NXP:s Layerscape® Access LA12xx basbandsprocessor, Sivers 5G millimetervågs- transceivermodul, TRB0280, och PureSoftwares mjukvarustack.
  • En förinspelad demonstration kommer att visas av världens första lösning för 5G millimetervåg FR2 Standalone kundterminal (CPE) som utvecklats gemensamt av Intel, WiSig och Sivers. Lösningen kan också användas som en integrerad backhaul-terminal i 5G-radioaccessnät under 6 GHz. Denna unika lösning baseras på Intel’s FPGA portfölj ”Agilex”, Sivers RF- och antennteknologi, samt fullstack-mjukvara utvecklad av WiSig.

En visuellt magnifik modellsatellit finns i montern som understryker Sivers engagemang för innovation inom satellitkommunikationsområdet.

"Med den bredaste millimetervågsportföljen på MWC2024 är vi stolta över att kunna visa och diskutera med kunder och partners vår kapacitet som en global ledare på den snabbväxande halvledarmarknaden för millimetervågslösningar, vilket utökar vårt fotavtryck inom hela spektrumet av möjliga användningsområden för nyckelapplikationer inom millimetervåg.”, säger Anders Storm, koncernchef och vd för Sivers Semiconductors.

Träffa Sivers-teamet på MWC 2024 från 26 februari till 1 mars i monter 5E2, Hall 5, La Fira för att uppleva företagets lösningar i praktiken. Alternativt, kontakta [email protected] för att boka ett personligt möte.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Storm, VD och Koncernchef Sivers Semiconductors
Tel: +46 (0)70 262 6390
Epost:
[email protected]

Sivers Semiconductors AB (STO: SIVE) är ledande inom SATCOM, 5G, 6G, Photonics och Silicon Photonics och driver innovation inom global kommunikation och sensorteknologi. Våra affärsenheter, Photonics och Wireless, levererar banbrytande, integrerade chips och moduler som är avgörande för högpresterande trådlösa gigabit- och optiska nätverk. Vi vänder oss till ett brett spektrum av industrier från telekommunikation till flyg- och rymdbranschen, och vi uppfyller det ökande behovet av beräkningshastighet och AI-applikationsprestanda, och ersätter elektriska anslutningar med optiska anslutningar för en mer hållbar värld. Våra trådlösa lösningar banar väg för avancerade SATCOM/5G/6G-system, medan vår fotonikexpertis revolutionerar anpassade fotoniska halvledarenheter för optiska nätverk och optisk avkänning, vilket gör oss till en pålitlig partner för Fortune 100-företag såväl som nya enhörningar. Med innovation i vår kärna har Sivers Semiconductors åtagit sig att leverera skräddarsydda, högpresterande lösningar för en bättre ansluten och säkrare värld. Upptäck vår passion för perfektion på https://www.sivers-semiconductors.com.
           

Share
Close