Sivers Semiconductors AB meddelar idag att bolaget har rekryterat Håkan Rippe som ny Chief Financial Officer (CFO) med tillträde den 20 september.

Håkan Rippes karriär sträcker sig över 27 år inom såväl private equity-ägda som noterade teknologibolag. Han har varit del av flera tillväxtresor och hanterat ett betydande antal företagsförvärv och kapitalmarknadstransaktioner. Håkan Rippe har tidigare haft rollen som CFO på Enea och Clavister samt ledande befattningar på bland annat IBM och Telelogic.

Efter flytten till Nasdaq Stockholms huvudlista går vi nu in i nästa fas av vår tillväxtresa. Håkans Rippes mångåriga erfarenhet som CFO på huvudlistan samt från aktiemarknaden kommer att vara ett starkt tillskott till koncernen. Håkan har drivit många M&A-transaktioner och även ansvarat för affärsutveckling i USA under många år, vilket är ett stort plus”, säger Anders Storm, vd och koncernchef för Sivers Semiconductors.

Håkan Rippe efterträder Robert Ejermark som varit CFO på Sivers Semiconductors i över tre år.

Robert har varit instrumentell i bolagets flytt till Nasdaqs huvudlista genom att skapa en robust och långsiktigt hållbar struktur i bolaget. Vi vill tacka Robert för ett mycket gott arbete genom åren”, säger Anders Storm.

Håkan Rippe har till marknadspris nyligen förvärvat 375 000 aktier i Sivers Semiconductors.

 

För mer information vänligen kontakta:
Anders Storm, vd och koncernchef  
Tel: +46 (0)70 262 6390
Epost:
[email protected]

Share
Close