Sivers Semiconductors AB meddelar idag att bolagets framtida dotterbolag MixComm* har tecknat ett avtal (Memorandum of Understanding, MoU) med det sydkoreanska venture-bolaget Kreemo för att utveckla världens första 5G-modul optimerad för metaverse.

Antennmodulen kombinerar Mixcomms ultrahögfrekventa RFIC-teknologi och Kreemos 360-graders antennteknologi för användning inom olika områden såsom augmented reality (AR), spel och datorer där högkvalitativa antenner som sänder och tar emot högfrekvensdata och signaler är viktiga för att möjliggöra en smidig hyperansluten och ultrarealistisk 5G-innehållsupplevelse.

För detaljerad information, vänligen se: https://english.etnews.com/20211206200002

*) Den 14 oktober 2021 ingick Sivers Semiconductors ett avtal om att förvärva 100 procent av aktiekapitalet i MixComm Inc. ("MixComm"), en USA-baserad utmanare inom millimetervåg och halvledare. Slutförandet av förvärvet är villkorat av regulatoriskt godkännande från CFIUS (kommittén för utländska investeringar i USA). Förvärvet förväntas slutföras under första kvartalet 2022 under förutsättning att dessa villkor uppfylls.

Documents & links
Share
Close