Sivers Semiconductors AB meddelar idag att företaget har etablerat sitt första amerikanska kontor med sin första lokala anställda i Kalifornien, USA.

Susan Shea börjar den 30 augusti som VP Business Development North America för Sivers Photonics och är den första av fyra personer som Sivers Semiconductors planerar att anställa i USA i år. Med över 25 års erfarenhet, senast på Lumentum, världsledande inom photonicsprodukter, har Susan en beprövad erfarenhet av att leverera resultat inom halvledarindustrin.

Över 65 procent av vår försäljning finns redan i USA och vi tror att lokalt anställda kommer att bidra till en snabbare tillväxt i USA. Med mycket viktiga Fortune 100-kunder och en spännande silicon photonicsmarknad i USA är vi mycket glada att välkomna Susan till Sivers som vår första anställda någonsin i USA ”, säger Anders Storm, VD och koncernchef för Sivers Semiconductors.

"Vi är glada över att ha Susan ombord som för med sig en mängd kunskap och omfattande erfarenhet när vi fortsätter att utöka vår närvaro på marknaden i USA, särskilt på våra viktiga tillväxtmarknader för optisk kommunikation och avkänning", säger Billy McLaughlin, VD för Sivers Photonics.

"Jag är glad över att få vara en del av Sivers Photonics-teamet. Större delen av min karriär har varit inom halvledarindustri, och jag ser fram emot att fortsätta den traditionen genom att erbjuda photonicslösningar till nuvarande och framtida kunder", säger Susan Shea.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Storm, vd och koncernchef Sivers Semiconductors
Tel: +46 (0)70 262 6390
Epost:
[email protected]

Share
Close