Sivers Semiconductors AB meddelade idag att dess dotterbolag Sivers Wireless har fått en beställning av IC-komponenten från TMYTEK i Taiwan, ett företag som tillhandahåller millimetervågslösningar inom 5G och satellitkommunikation. Denna nya order öppnar nya möjligheter på den asiatiska marknaden, även om ordervärdet är litet i detta skede.

Beställningen omfattar provkomponenter och utvärderingssats som kommer att användas för test och utvärdering av IC-prestandan och hur den uppfyller TMYTEKs krav på olika applikationer för s.k. ”beamforming”.

 Vi är mycket glada över att få denna beställning från TMYTEK, en leverantör av totallösningar inom 5G millimetervågsteknik baserad i Taiwan. Eftersom 5G är en stor och växande marknad i Asien är vi mycket glada över intresset för vår teknologi och den tillväxtpotential som detta kan innebära för våra 5G millimetervågsprodukter på den asiatiska marknaden.”, säger Anders Storm, VD för Sivers Semiconductors.

IC-komponenten är avsedd för fasstyrda 5G-antennaplikationer. Oöverträffad skalbarhet möjliggör mycket stora faskonfigurationer medan antalet digitala gränssnitt begränsas. Tack vare sitt flexibla kontrollgränssnitt, skalbarhet och låga energiförlust är den det perfekta valet för 5G NR-beamformingapplikationer.

Läs mer om IC’n: https://www.sivers-semiconductors.com/5g-and-wigig-chipsets/

 

För mer information vänligen kontakta:
Anders Storm, VD
Tel: +46 (0)70 262 6390
Epost:
[email protected]

Sivers Semiconductors är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm.
Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank, +46 (0) 8 463 83 00, [email protected]

Share
Close