Sivers Semiconductors AB meddelar idag att dess affärsenhet, Sivers Wireless, har fått ordrar värda $620k (6,5 MSEK) för leverans av olicensierade 5G millimetervåg moduler i 60 GHz-bandet under 2023 till flera nya kunder som går in i volymfasen.

Beställningarna inkluderar kunder som Airvine, samt kunder via Richardson RFPD (Sivers distributör), och representerar starten på en volymramp efter att våra kunder nu har färdiga produkter.

Vi ser nu att flera volymkunder använder det olicensierade 5G 60GHz-bandet och det är mycket lovande att se fler och fler kunder gå in i denna fas. Det är också mycket uppmuntrande att se beställningar från vår globala distributör Richardson RFPD som nu har kunder som nått denna fas”, säger Anders Storm VD och koncernchef på Sivers Semiconductors.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Storm, VD
Tel: +46 (0)70 262 6390
Epost:
[email protected]

Sivers Semiconductors AB är ett ledande och internationellt erkänt teknikbolag som levererar integrerade chip och moduler genom sina två affärsområden Wireless och Photonics. Wireless utvecklar millimetervågsprodukter för avancerade 5G-system för data- och telekommunikationsnät och satellitkommunikation. Portföljen inkluderar RF-transceivers, beamforming front end-IC:er, integrerade millimetervågsantenner, repeaters och mjukvarualgoritmer för optimal RF-millimetervågsprestanda. Photonics utvecklar och tillverkar halvledarbaserade optiska produkter för optiska fibernätverk, sensorer och optisk fiberkommunikation (Li-Fi). Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm under SIVE. Huvudkontoret ligger i Kista, Sverige. För mer information: http://www.sivers-semiconductors.com   

Documents & links
Share
Close