KISTA, Sverige, 12 oktober 2020 - Sivers IMA Holding AB (Nasdaq First North Growth Market: SIVE) meddelade idag att dotterbolaget CST Global har fått en order värd cirka 4 miljoner kronor för ett nytt projekt från en av bolagets etablerade Fortune 100-kunder.

Ordern omfattar design, utveckling och leverans av prototyper av halvledarkomponenter för avancerad optisk avkänning. Ordern kommer utöver befintliga ramorder från samma kund och kommer att levereras och faktureras under 2020. Sammantaget har denna Fortune 100-kund nu lagt beställningar om totalt 74 miljoner kronor hos Sivers IMAs Photonics-verksamhet sedan oktober 2018.

”Att den här mycket stora Fortune 100-kunden ännu en gång litar på oss för ett nytt projekt är väldigt spännande. Även om projektets omfattning vid denna tidpunkt inte är lika stor som tidigare projekt med denna kund, är det mycket glädjande att de återigen väljer oss som partner för ett nytt projekt och därmed fördjupar vår relation. Vi har lyckats uppfylla kundens prestanda- och kvalitetskrav för optisk avkänning under en längre tid, och vi ser fram emot att arbeta med dem ännu mer i framtiden.”, sa Anders Storm, vd för Sivers IMA.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Storm, vd Sivers IMA
Tel: 070 262 6390
Epost: [email protected] 

Erik Penser Bank är Sivers IMA Holding ABs Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market.
Tel:  08 463 80 00

Epost: [email protected]

Documents & links
Share
Close