Sivers IMA meddelar idag att man tecknat avtal med V3Novus Pvt Ltd., med kontor i Bangalore, Hyderabad och Delhi, som ny återförsäljare i Indien. Den indiska marknaden, har stor potential och stark tillväxt inom många områden, den är ett måste för de företag som är intresserade av att leverera till den industriella sektorn. 

V3Novus ser ett stort behov av radarsensorer inom ett antal användningsområden så som nivåmätning, anti-kollision, och hastighetsmätning för att nämna några. För att närma sig denna enorma marknad krävs fokus, tålamod och en väletablerad lokal partner.

”Vi är mycket glada att nu få in en fot på den indiska marknaden som uppvisar stor potential för våra produkter. Med tillgång till V3Novus erfarenhet kommer vi att kunna navigera rätt på denna stor marknad. V3Novus har tidigare visat att de kan introducera nya produkter inom relevanta industrier på den indiska marknaden”, säger Anders Storm, vd Sivers IMA.

”Sivers IMAs avancerade radarsensorer har stor potential på den indiska marknaden. Vår kapacitet att ta fram specifika lösningar för olika användningsområden gör att vi kan erbjuda attraktiva lösningar och korta ledtider för våra kunder”, säger Hemanth Kumar H D, direktör på V3Novus.

För frågor kontakta: Anders Storm, vd

Tel: +46 70 262 6390

E-mail: [email protected] 

Denna information är sådan information som Sivers IMA är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 maj 2017. 

SIVERS IMA är en ledande Europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik. Företaget är internationellt erkänt som en stabil högkvalitetsleverantör. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm. SIVERS IMA har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar. Sivers IMA Holding AB är listat på AktieTorget under kortnamnet SIVE. För mer information: http://siversima.com.

V3Novus Pvt Ltd är halvledardistributör som kan erbjuda ett eget designteam. V3Novus har en bred kundbas och kapacitet att designa produkter inom automation, transport och IoT, där man hjälper sina kunder att ta fram referensdesign med korta ledtider. Huvudkontor finns i silicon city i Bangalore, Indien. För mer information http://www.v3novus.com/.

Documents & links
Share
Close