Sivers IMA meddelar idag att de tecknat ett avtal med NetWell Corporation som ny återförsäljare i Japan.

”Den japanska marknaden är mycket viktig och långt framme när det gäller användningsområden för mikro- och millimetervåg. Det är av yttersta vikt för oss att arbeta med lokala partners som är väl förankrade och har ett brett nätverk på den japanska marknaden för att till fullo kunna ta tillvara marknadens hela potential. Jag är mycket nöjd med att vi kommit överens med NetWell Corporation om ett återförsäljaravtal. Med deras erfarenhet och kontakter i branschen har de utomordentliga förutsättningar att få ut våra produkter på marknaden. Jag ser fram emot ett långt och givande partnerskap för oss båda”, säger Anders Storm, vd Sivers IMA.

NetWell Corporation är ett Tokyobaserat företag med ett säljkontor i Osaka. De är inriktade på att erbjuda den bästa lösningen för sina kunder genom att tillhandahålla produkter, service, komponenter och sub-system inom nätverk och kommunikation. Sedan starten har NetWell Corporation arbetat nära sina kunder och partners för ömsesidigt givande relationer. Japan är en innovativ millimetervågsmarknad med flera pågående R&D-projekt inom radarsensorteknologi och tillverkar för den globala marknaden.

”Vi glada över att få möjligheten att arbeta med Sivers IMAs produkter och den roadmap som de presenterar. Vi kan se en bra och ökande marknadspotential i Japan för den här typen av teknologi och vårt erfarna team ser fram emot att kunna erbjuda detta på marknaden. Jag ser fram emot att arbeta ihop med teamet på Sivers IMA för att kunna nå gemensam framgång”, säger Itaru Enemoto, vd NetWell Corporation.

För ytterligare information:
Anders Storm, vd
Tel: 070 262 6390
E-mail: [email protected] 

SIVERS IMA är en ledande Europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik. Företaget är internationellt erkänt som en stabil högkvalitetsleverantör. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm. SIVERS IMA har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar. Sivers IMA Holding AB är listat på AktieTorget under kortnamnet SIVE. För mer information: http://siversima.com.

NetWell Corporation har sedan starten erbjudit banbrytande teknologi och lösningar inom våra fyra verksamhetsområden; telekommunikationsprodukter, webbaserade lösningar, videonätverkslösningar, och Life Sciense. Inom telekomprodukter är micro- och millimetervågsprodukter avgörande för 5G nästa generations kommunikation, satellitkommunikation och radarsystem. För mer information www.netwell.co.jp. 

Documents & links
Share
Close