Sivers IMAs senaste produkt, TRX 1608-LT6275, en fullt integrerad RFIC-krets för V-bands länkar, presenteras i januariupplagan av Microwave Journal som den mest värdefulla produkten (”Most Valuable Product”). TRX 1608-LT6275 kan användas i flera typer av millimetervågslänkar t.ex. macrocell backhaul, smallcell backhaul, fronthaul, trådlöst bredband till hemmet eller för trådlösa länkar till videoövervakningskameror. Det unika med denna produkt är dess höga integrationsgrad samt goda prestanda, exempelvis uteffekt och bredbandighet.

”Det är en stor ära att vår V-bands RFIC uppmärksammas av anrika Microwave Journal. Detta ger oss ett fantastiskt skyltfönster direkt mot de kundgrupper vi adresserar. Vi ser fram emot att under innevarande kvartal börja leverera prototyper av dessa kretsar till våra nyckelkunder” säger Anders Storm, vd på Sivers IMA.

Den internationellt renommerade Microwave Journal är sedan 1958 den främsta källan för information och nyheter inom RF och mikrovågsteknik. Microwave Journal har en global räckvidd och når varje månad 50 000 kvalificerade prenumeranter med den tryckta tidningen, 22 000 läsare vid distribution på mässor och liknande, samt ytterligare 124.000 läsare online och via prenumerationer av deras e-Newsletter.

Välkommen att läsa artikeln här:

http://www.microwavejournal.com/articles/27653 

Documents & links
Share
Close