KISTA, Sverige, 24 juni 2020 - Sivers IMA Holding AB (Nasdaq First North Growth Market: SIVE) meddelade idag att bolagets dotterbolag, CST Global, är en av grundarna av en branschledande grupp företag som undertecknat ett avtal, ett så kallat multi-source agreement, MSA, för att standardisera integrerade photonics-lösningar. Avtalet innebär en ny industristandard för kontinuerliga våglaserkällor.

Vi är mycket glada över att samarbeta med ledarna i branschen i den här viktiga standardiseringen. Kontinuerliga våglaserkällor associeras idag med höga nivåer av komplex anpassning vilket har hindrat upptaget för kostnadskänsliga applikationer. MSA-standardiseringen och specifikationerna för optiska komponenter är avgörande för att möjliggöra laserlösningar i höga volymer, till låg kostnad, och kommer att ge drivhjälp till industritillväxten.”, sa Anders Storm, vd för Sivers IMA.

Standardiseringsgruppen inkluderar branschledare som Arista, Ayar Labs, imec, Intel, Lumentum, Luminous Computing, MACOM, Quintessent, Sumitomo Electric och II-VI. Gruppen har också ‘observatörer’ som: AMF, Axalume, Coherent Solutions, Furukawa Electric, Global Foundries , Nvidia och Scintil Photonics.

Besök gärna cw-wdm.org och se CST PR för mer information.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Storm, vd Sivers IMA
Tel: +46 70 262 6390
E-post: [email protected]
 

Erik Penser Bank är Sivers IMA Holding ABs Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market.
Tel: +46 8 463 80 00
E-post: [email protected]

Share
Close