Sivers IMA har påbörjat rekryteringen av en ny CFO sedan Carin Jakobson meddelat att hon kommer att lämna posten som CFO för bolaget.

”Carin har blivit rekryterad till ett startup inom life science, och vi tycker förstås att det är tråkigt att Carin går till ett nytt uppdrag, men önskar henne lycka till i framtida utmaning”, säger Anders Storm, vd i Sivers IMA.

Carin kommer att vara kvar till efter nyår och Sivers har skrivit ett avtal med en interim CFO tills en ny CFO på plats. Håkan Persson kommer axla rollen som Interim CFO. Håkan är utexaminerad civilingenjör från Chalmers och civilekonom från Handels i Göteborg. Håkan började redan 1978 som Trainee på Ericsson och har arbetat där i 25 år i en mängd olika roller. Han kommer senast från Business Sweden Swedish Trade and Invest Council där han jobbat i 7 år både som CFO and CEO.  

För frågor, vänligen kontakta:

Anders Storm, vd

Tel: 070-2626390

SIVERS IMA är en ledande Europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik. Företaget är internationellt erkänt som en stabil högkvalitetsleverantör. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm. SIVERS IMA har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar.

Documents & links
Share
Close