Sivers IMA Holding AB (Nasdaq First North: SIVE, Bolaget) meddelar idag att man rekryterat Robert Ejermark som ny CFO till bolaget, med tillträde den 12 mars. Sivers IMA Holdings tidigare meddelade avsikt att flytta till Nasdaq Stockholms huvudlista inom 12 - 15 månader ligger fast, och rekryteringen av en ny permanent CFO med börserfarenhet är ett viktigt steg mot detta.

”Jag är mycket glad att Robert nu kommer in i bolaget för att bland annat driva processen med en flytt till Nasdaq Stockholms huvudlista. Robert har en gedigen erfarenhet av listade bolag samt en lång erfarenhet inom telekommunikation hos bolag som RSL COM, Telia och Unisource Mobile.”, säger Anders Storm, vd för Sivers IMA Holding.

”Sivers IMA Holding har verkligen gjort en otrolig resa de sista tre åren, med en helt ny strategi som verkställts på ett imponerade sätt. Under 2017 har man visat en mycket stark omsättningstillväxt, och nått nästan 100 miljoner kronor i omsättning och ett positivt EBITDA i fjärde kvartalet. Jag ser nu fram emot att hjälpa bolaget in i nästa fas”, säger Robert Ejermark.

Robert tar över CFO rollen från den nuvarande interim CFOn Lars Ingman. Robert inledde sin karriär som trainee på Telia och kommer närmast från ett eget bolag och ett antal olika uppdrag som Interim CFO. Han har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom det finansiella området. Robert har en ekonomutbildning från Stockholms universitet och en MBA från Henley Management College. Robert tillträder tjänsten som CFO den 12 mars 2018.

För mer information, vänligen kontakta: 

För ytterligare information,
Anders Storm, vd
Tel: 070 262 6390
E-mail: [email protected] 

Erik Penser Bank är utsedd till Sivers IMA Holding ABs Certified Adviser på Nasdaq First North.

Tel: +46 8 463 80 00

Sivers IMA Holding AB är en ledande och internationellt erkänd leverantör, noterat på Nasdaq First North Stockholm under SIVE. De helägda dotterbolagen Sivers IMA och CST Global utvecklar, tillverkar och säljer banbrytande chip, komponenter, moduler och delsystem baserade på avancerad, proprietär halvledarteknik inom mikrovåg, millimetervåg och optiska halvledare. Huvudkontoret ligger I Kista utanför Stockholm. För mer information: http://siversima.com.

Documents & links
Share
Close