Med referens till dagens pressmeddelande med titeln ” Sivers IMA summerar lyckosamt deltagande på Mobile World Congress, 2018”, publicerat klockan 08:00 CET, vill bolaget förtydliga att den information som Sivers IMA är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning syftar på de bilder som fanns i bloggen och den nya information som släpptes runt Fujikura’s mycket kompakta och tunna aktiva antennmodul för 60 GHz Fixed Wireless Access:

”En annan viktig händelse var möjligheten för Sivers att visa upp sin partner Fujikura’s mycket kompakta och tunna (mindre än 1 mm) aktiva RF antennmodul för 60 GHz, som tillsammans med Sivers RFIC möjliggör upp till 4,6 Gigabit trafik, med en räckvidd på ca 500 meter utan att göra av med mer an ca 5W DC effekt.”

”Det var tyvärr inte tydligt i dagens pressmeddelande, att det är helt ny information och att det är en väldigt unik produkt via tagit fram tillsammans med Fujikura. Sivers IMA får genom detta partnerskap tillgång till en helt unik produkt som vi är de enda förutom Fujikura som får sälja till marknaden. Med Fujikura´s LCP antennmaterial kan vi åstadkomma en antenn som är mycket tunnare än 1 mm. Detta skall jämföras med till exempel Sivers IMA tidigare modul som är minst 3 ggr tjockare, eller andra platta antenner som är mer än 10 ggr tjockare i som görs i plast eller metall. Dessutom har modulen en mycket bra räckvidd samtidigt som den har en mycket låg energiförbrukning ”, säger Anders Storm, VD för Sivers IMA Holding.

För ytterligare mer information och bilder på modulen hänvisas till Sivers IMA’s senaste blogginlägg (se www.siversima.com/blog)

För ytterligare information,
Anders Storm, vd
Tel: 070 262 6390
E-mail: [email protected]

Erik Penser Bank är utsedd till Sivers IMA Holding ABs Certified Advisor på Nasdaq First North.

Tel: +46 8 463 80 00

Denna information är sådan information som Sivers IMA är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 mars 2018, klockan 12.00. 

Sivers IMA Holding AB är en ledande och internationellt erkänd leverantör, noterat på Nasdaq First North Stockholm under SIVE. De helägda dotterbolagen Sivers IMA och CST Global utvecklar, tillverkar och säljer banbrytande chip, komponenter, moduler och delsystem baserade på avancerad, proprietär halvledarteknik inom mikrovåg, millimetervåg och optiska halvledare. Huvudkontoret ligger I Kista utanför Stockholm. För mer information: http://siversima.com.

Documents & links
Share
Close