Sivers IMA meddelar idag att de lanserar nästa generations konvertrar för E- och V-bands radiolänk. Den nya generationens konvertrar bygger på bolagets egenutvecklade SiGe (KiselGermanium) chip och erbjuder en mycket kostnadseffektiv och högpresterande lösning för de som tillverkar och marknadsför radiolänk. 

”Med hjälp av våra konvertrar och kundanpassade transceivers får våra kunder en möjlighet att på ett kostnadseffektivt sätt öka kapaciteteten i sina radiolänkprodukter. Det möjliggör i sin tur att våra kunders produkter för radiolänk kostnadseffektivt kan användas för utbyggnad av så kallade small cell lösningar i de mobila nätverken”, säger Robert Ekström, VD för Sivers IMA.

Sivers IMAs nya konverter är konstruerad för att stödja mycket avancerade modulationer vilket möjliggör kapaciteter på upp till 10 Gbps. Produkterna är utvecklade för radiofrekvenser och applikationer inom 57 GHz till 86 GHz, de så kallade V- och E-banden, och kommer att demonstreras på Mobile World Congress i Barcelona den 2-5 mars.

Prototyper för test finns tillgängliga under kvartal 2, 2015 och kommersiella volymer under kvartal 4, 2015.

Sivers IMA kommer att presentera sina konvertrar och specialtillverkade transceivers i mötesrum D60, hall 8.0, på Mobile World Congress i Barcelona den 2-5 mars. Anmälan för privat presentation av produkterna på mässan görs till [email protected].

För ytterligare information vänligen kontakta:

Robert Ekström,
Verkställande direktör

0733-552 602

[email protected]

Share
Close