Sivers IMA meddelar idag att SAF Tehnika, en leverantör av produkter inom mikrovågstransmission för överföring av data med hög kapacitet, utökar samarbetet med Sivers IMA. Under maj månad detta år, lanserade SAF Tehnika en kompakt, handhållen spektrumanalysator som bygger på Sivers IMA’s E-bands teknologi. Nu har SAF Tehnika också valt Sivers IMA’s V-bands teknologi som en integrerad lösning I deras kommande produkter för test- och mätutrustning I 60 GHz området (V-band).

“Detta är ytterligare ett bevis på vår förmåga samt den utmärkta kvalitet och prestanda som finns i de produkter vi utvecklar. Vi är väldigt nöjda över det utökade förstroendet vi får från SAF Tehnika och ser goda möjligheter inom segmentet för test- och mätinstrument”, säger Robert Ekström, CEO på Sivers IMA.

“Sivers IMA’s beprövade teknologi, prestanda och funktionalitet, gjorde det enkelt för oss att välja partner för vår kommande produkt inom 60 GHz området och vi ser med tillförsikt fram emot ytterligare framgångsrika produktlanseringar baserat på Sivers IMA’s millimetervågsteknologi”, säger Normund Bergs, CEO på SAF Tehnika.

Ordervärdet för anpassningsarbete och initialt volymåtagande är ca 1,5 MSEK.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Robert Ekström, CEO
+46 (0)733-552 602
E-mail: [email protected]

Detta är SIVERS IMA

SIVERS IMA är en ledande Europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik. Företaget är internationellt erkänt som en stabil högkvalitetsleverantör. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm. SIVERS IMA har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar. www.siversima.com

Detta är SAF Tehnika

SAF Tehnika tillhandahåller trådlösa backhaul-lösningar för digital dataöverföring till operatörer av mobila och fasta nät, tjänsteleverantörer, myndigheter och privata företag. Alla produkter produceras i Europa och distribueras till mer än 100 länder runt om i världen.

Documents & links
Share
Close