Sivers IMA meddelar i dag att de inleder ett nytt strategiskt samarbete med Cirtek Advanced Technologies & Solutions Inc. (Cirtek) gällande produktion av bolagets konvertrar för radiolänkindustrin.

”Sivers IMA har efter noggrann utvärdering av många leverantörer valt Cirtek som produktionspartner. Samarbetet säkrar vår framtida volymkapacitet, en konkurrenskraftig kostnadsnivå och inte minst en hög kvalitet för vår kommande generations konvertrar. Det här är ytterligare ett viktigt steg för oss i vår utveckling från teknikbolag till ett produktbolag som kan serva våra kunders behov inom framtida volymmarknader” säger Robert Ekström, CEO på Sivers IMA.

Cirtek är kända inom radiolänkindustrin för sin högkvalitativa produktion av mikro- och millimetervågsprodukter. Bolaget har lång erfarenhet av volymproduktion och vet vad som krävs för att kunna leverera med kvalitet. Under sina drygt 18 år på marknaden har bolaget tillverkat över en miljon radiolänkar som levererats över hela världen.

”Det här är ett ärofyllt åtagande som vi kommer att förvalta väl. Vi är fullt medvetna om att Sivers IMA är en av de främsta leverantörerna i världen av millimetervågs-konvertrar till radiolänkindustrin. Vi känner oss stolta och helt trygga i att få vara en del i att säkra deras volymproduktion och leverera produkter med deras högt ställda krav på kvalitet“, säger Alvin Guzon, CEO på Cirtek Advanced Technologies and Solutions.

Cirtek Advanced Technologies and Solutions Inc. (www.cirtekats.com) ägs av Cirtek Holdings Philippines Corporation (PSE ticker “TECH”). Bolaget är en helhetspartner inom produktionslösningar för bland annat telekommunikation, satellitkommunikation. Cirtek har lång erfarenhet av RF, mikrovågs-, och Millimetervågstillverkning och ingenjörstjänster för komponenter, delsystem, SMT, chipmontage, trådbonding, montering, paketering och slut-tester.

För ytterligare information kontakta:
Robert Ekström, VD
Tel: 0733-552 602
E-mail: [email protected]

SIVERS IMA är en ledande Europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik. Företaget är internationellt erkänt som en stabil högkvalitetsleverantör. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm. SIVERS IMA har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar.

Documents & links
Share
Close