Sivers IMA meddelar att man erhållit en order till ett värde av ca 8,3 MSEK från en av Europas största industrikoncerner, avseende leverans av högkvalitativa signalkällor, så kallade VCOer (Voltage Controlled Oscillators).

”Detta är en mycket bra order för oss från en befintlig kund som sedan ett antal år är i serieproduktion. Affärer likt denna bevisar vår affärsidé om att först få design wins för att sedan under många år få leverera till kunder som lyckas med sina produkter i marknaden. Med denna kund har volymerna överstigit våra förväntningar och vi ser fram emot att leverera mot ordern under det kommande året”, säger Robert Ekström, VD för Sivers IMA.

Leverans kommer att ske med början i Q3 och ett år framåt.

För frågor, vänligen kontakta:

Robert Ekström, vd

[email protected]

SIVERS IMA är en ledande Europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik. Företaget är internationellt erkänt som en stabil högkvalitetsleverantör. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm. SIVERS IMA har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar

Documents & links
Share
Close