Nordnet är en ledande nordisk digital plattform för sparande och investeringar med ett syfte  att demokratisera sparande och investeringar och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare.

Nu lanserar Nordnet Stora Spararpriset, en utmärkelse i syfte att uppmärksamma och uppmuntra börsbolag som har utmärkt sig positivt under det gångna året. Ett par intensiva veckor av nominering och omröstning avslutas med en direktsänd gala i slutet av januari.

Sivers Semiconductors är ett av fem bolag nominerade till  Årets investerarkommunikation, ett pris som ges till det bolag som under året mest tydligt främjat en transparent och levande dialog med sina aktieägare. Bolaget och dess företrädare har varit aktiva i sin informationsgivning till marknaden, och i rapporter, intervjuer, kommunikation i egna kanaler och andra aktiviteter förklarat sin verksamhet på ett enkelt och lättillgängligt sätt.

Som aktieägare har du möjlighet att rösta fram vinnaren i de tre kategorierna “Årets nykomling”, ”Årets revansch” och ”Årets investerarkommunikation”.

läs mer & rösta här

 


 

Share
Close